Sevilla on hankkinut 29-vuotiaan Érik Lamelan Tottenhamista. Bryan Gil, 20, matkaa toiseen suuntaan. Seurat tiedottivat kauppojen toteutumisesta maanantaina. Siirtoa koskevia kuulopuheita kuultiin julkisuudessa ensimmäisen kerran kuusi päivää sitten.

Lamelan on tarkoitus pelata Andalusiassa seuraavat kolme vuotta.

Sky uutisoi aiemmin, että Sevilla saa Lamelan kylkiäisenä noin 25 miljoonaa euroa. Argentiinalainen kulttipelaaja ehti pelata Spursissa kahdeksan kautta ja 255 ottelua. Pohjois-Lontoossa hänestä saatiin irti 37 maalia.

Espanjalaistoimittaja Euan McTear arvelee Lamelan hankinnan olevan selkeä viesti siitä, että Sevilla tavoittelee jopa LaLigan mestaruutta ensi kaudella. Vaikka tämä ei ole saanut Tottenhamissa paljoa peliaikaa viime vuosina, Bryan Gil oli vielä katsomaton kortti. Tosin Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui olisi espanjalaislehdistön mukaan halunnut nostaa Gilin edustusjoukkueeseen.

Lamelalla on kokemusta maajoukkuepeleistä. Hän on edustanut kotimaataan Argentiinaa 25 ottelussa ja saavuttanut kaksi kertaa hopeaa Etelä-Amerikan-mestaruuskilpailuista Copa Américasta. Tämän kesän turnauksessa hän ei ollut mukana, eikä häntä ole kutsuttu kansainvälisille kentille enää kolmeen vuoteen.

Lamela ei ole saavuttanut urallaan vielä yhtään pokaalia. Hän pelasi AS Roman paidassa Italian cupin finaalin 2013 ja katsoi vaihdosta, kuinka Tottenham hävisi Mestarien liigan Liverpoolille vuonna 2019 ja liigacupin Manchester Citylle tänä vuonna. Kentällä Lamela pääsi pyörähtämään Englannin liigacupin loppuottelussa kuusi vuotta sitten.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.