Barcelona voi tehdä taas voittoa brasilialaiskeskikenttä Rafinhalla, 28, kertoo Diario AS. Rafinha siirtyi Barcelonasta Ligue 1 -seura PSG:hen viime lokakuussa, mutta useiden lehtitietojen mukaan hän on lähdössä nykyisestä joukkueestaan jo tänä kesänä. Syyksi on annettu vähäinen peliaika.

Rafinhan myynti toisi hymyn Barcelonan seurajohtajien huulille. Hänen sopimuksessaan olevan pykälän mukaisesti Blaugrana saisi 35 prosentin siivun mahdollisesta kauppasummasta. Siirtohuhuihin spesiaalistunut Ekrem Konur arvelee, että Paris Saint-Germain on asettanut Rafinhan aloitushinnan kymmeneen miljoonaan euroon.

Jos Rafinha muuttaa Milanoon, Roomaan tai Astoniin PSG:n pyytämällä hintalapulla, Barcelonan tilille lisätään 3,5 miljoonaa euroa. Rafinha toi Barçalle puolitoista miljoonaa euroa jo aiemmin toukokuussa, kun PSG ylsi Mestarien liigan välieriin. Tämäkin oli yksi brassin sopimuksen ehdoista.

Rafinhan saama vastuu väheni viime kaudella pelkästään nimelliseksi, kun Mauricio Pochettino nimitettiin PSG:n päävalmentajaksi. Rafinha pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa 90 ottelua vuosina 2011–19.