Antoine Griezmannin tulevaisuus puhuttaa.

Barcelonan on päästävä pelaajastaan eroon saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa, jotta seura voi rekisteröidä Leo Messin uuden sopimuksen.

Griezmannin ykkösvaihtoehto on paluu Atléticoon.

Atlético ja Barcelona neuvottelivat Saúlin ja Griezmannin välisestä vaihtokaupasta, mutta Atlético ei suostunut Barcelonan vaatimuksiin. Barcelona halusi vaihtokaupan yhteydessä myös noin 15 miljoonaa euroa. Atlético suostuu ainoastaan puhtaaseen vaihtokauppaan.

Mundo Deportivon mukaan Atlético ei ole lyönyt hanskojaan tiskiin vaihtokaupan suhteen. Tällä hetkellä neuvottelut ovat laitettu ainakin hetkellisesti poikki. Atlético tiedostaa Barcelonan haastavan tilanteen.

Barcelonan on päästävä Griezmannista eroon mahdollisimman pikaisesti. Atlético pitää hyvin mahdollisena, että neuvottelut vaihtokaupasta käynnistyvät uudestaan muutaman viikon sisällä, sillä Barcelona ei ole edelleenkään saanut Griezmannista ainuttakaan tarjousta.

Griezmannin yli 20 miljoonan euron nettovuosipalkka on suurin syy sille, miksei Barcelona ole saanut 30-vuotiaasta pelaajastaan tarjouksia.

Mundo Deportivon mukaan Atlético oli keväällä täysin poissulkenut Griezmannin paluun, mutta Diego Simeone haluaa entisen pelaajansa takaisin Atléticoon, jonka vuoksi seurajohto suostuisi neuvottelemaan Griezmannin kanssa.