Real Madridilla on ollut toistaiseksi hiljainen siirtoikkuna, mutta sen loppua kohden liikehdintää lienee luvassa.

Los Blancosin manageriksi palaava Carlo Ancelotti tähyilee vahvistuksia ainakin puolustuspäähän, josta on poistunut joukkueen kapteeni Sergio Ramos, ja myös hänen monivuotinen toppariparinsa Raphaël Varane on hyvin lähellä siirtymistä Manchester Unitediin.

David Alaba on jo saapunut vahvistamaan toppariosastoa, ja nyt Ancelotti tähyilee laitapuolustajaa oikealle laidalle.

Viime kaudella kyseisellä pelipaikalla nähtiin Dani Carvajal, Lucas Vázquez ja Álvaro Odriozola. Viimeksi mainittu on tiettävästi myynnissä ja Vázquez on tullut uransa aikana tunnetuksi laitahyökkääjän tontilla, jonne Ancelotti on hänet palauttamassa.

AS:n mukaan Ancelottin kiikarissa on Man Unitedissa vähäiselle vastuulle jäänyt Diogo Dalot. Hankinta on ajankohtainen etenkin siinä tapauksessa, jos Odriozola lähtee.

[readmore from=Real-Madrid]

Kokenut italialaisluotsi yritti hankkia Dalotia jo viime kesänä Evertoniin, mutta portugalilaispuolustaja liittyi tuolloin AC Milaniin kauden mittaisella lainasopimuksella.

Portugalin maajoukkueessa kesän EM-kisoissa debytoineella Dalotilla ei ole ollut käyttöä Ole Gunnar Solskjærin luotsaamassa manchesterilaismiehistössä ja on hyvin todennäköistä, että hänet joko lainataan tai myydään tämän kesän aikana.

Hyökkäysorientoitunut Dalot esiintyi viime kaudella vahvasti AC Milanissa, joka on myös erittäin kiinnostunut portugalilaispuolustajan allekirjoituksesta.