Real Madrid pohtii, kannattaako sen tarjota sopimusta kesän EM-kilpailuissa loistaneelle Giorgio Chiellinille, 36. Chiellini saavutti Euroopan-mestaruuden Italian paidassa viime viikon sunnuntaina. Hän on toistaiseksi ilman sopimusta. Viimeiset 16 kautta hän edusti Juventusta.

Vielä aiemmin Chiellinin jatkosopimusta Juventukseen pidettiin lähes läpihuutojuttuna, mutta tämä käsitys on muuttunut viime aikoina, uutisoi Calciomercato.

Chiellini ei sulje pois ulkomaanmuuton mahdollisuutta. Real-valmentaja Carlo Ancelotti on iskenyt silmänsä italialaiskonkariin. Los Blancosin keskuspuolustuksesta lähti jo Sergio Ramos, 35, PSG:hen, ja kaikki viittaa siihen, että Raphaël Varane, 28, on lähdössä Manchester Unitediin.

Niin Juventus kuin Real Madrid suunnittelevat vuoden mittaisen sopimuksen esittämistä Chiellinille. Hän täyttää 37 vuotta ennen ensi kauden alkua ja hän on kärsinyt kahdella edellisellä sesongilla todella paljon loukkaantumisista.

Lehtitietojen mukaan Chiellini harkitsi kevätkaudella jopa pieksujensa ripustamista naulaan. Bastian Schweinsteiger, Italian päävalmentaja Roberto Mancini ja Kalevan toimittaja Heikki Uusitalo kutsuivat kuitenkin Leonardo Bonucci–Chiellini-toppariparia maailman parhaaksi kesän EM-kisojen yhteydessä. Juven nykyinen manageri Massimiliano Allegri nimesi Chiellinin taannoin jopa maailman ykköspuolustajaksi.