Atlético vahvisti tällä viikolla hankkineensa Rodrigo De Paulin Udinesesta. Atlético maksoi De Paulista noin 35 miljoonaa euroa.

De Paul pelasi hienoja kausia Serie A:ssa ja loisti Copa Américassa, jonka keskikenttäpelaaja voitti Argentiinan kanssa.

Madridilaislehti AS haastatteli Julio Velázquezia, joka valmensi De Paulia Udinesessa vuonna 2018.

– Pidän itseäni etuoikeutettuna päästyäni valmentamaan häntä. Pääsin auttamaan häntä saavuttamaan unelmansa Argentiinan A-maajoukkueessa pelaamisesta. Olen hyvin tyytyväinen ja onnellinen hänen saavutuksistaan. Kyseessä on teknisesti laadukas pelaaja, joka kykenee luomaan peliä. Udinesessa hän kehittyi etenkin puolustussuuntaan.

De Paul nousi medioiden otsikoihin Copa Américassa, kun hän kuului turnauksen parhaiden pelaajien joukkoon.

– De Paul oli yksi Argentiinan kisajoukkueen parhaista pelaajista. Hän on jatkuvasti entistä tärkeämpi pelaaja maajoukkueessa. Olen siitä hyvin onnellinen, koska hän ansaitsee sen, sillä hän on hyvin intohimoinen jalkapallon suhteen ja osoittaa sen. Rodrigolla on loistavat arvot, Velázquez paljasti.

– Kaikki riippuu siitä, mitä valmentaja päättää, mutta Rodrigolla on kaikki mahdolliset ominaisuudet pelata missä tahansa seurassa ja etenkin Atléticossa. Kyseessä on iloinen ja loistava persoona, josta pidetään pukukopissa.

De Paul liittyy muutaman viikon kuluttua Atléticon harjoitusvahvuuteen.

Lähde: AS