Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezistä on julkaistu viime päivinä salaa äänitettyjä audioita, joissa Pérez on kritisoinut useita Real Madridin seuralegendoja, mutta myös erilaisia jalkapallo-ohjelmia.

El Confidencialin julkaisemassa audiossa Pérez vakuutti ajavansa alas katalonialaisen El Rondo -jalkapallo-ohjelman, joka oli pääosin Barcelona-painotteinen keskusteluohjelma.

Aluksi ohjelmaa lähetettiin vain Kataloniassa, mutta sen suuren suosion vuoksi sitä alettiin näyttämään koko maassa vuonna 2005. Kaksi vuotta sen jälkeen ohjelma lopetettiin, vaikka se oli edelleen suursuosiossa. Tuoreiden audioiden perusteella syyllinen siihen on Pérez, jolla on edelleen paljon vaikutusvaltaa espanjalaisessa urheilumediassa.

[readmore from=Perez-Florentino]

Espanjalainen jalkapallokeskusteluohjelma El Chiringuito on jakanut mielipiteet Espanjassa jo vuosien ajan. Ohjelman juontaja Josep Pedrerol kuuluu Pérezin lähipiiriin.

Aiemmin salaa nauhoitettuja keskusteluita normaalisti julkaissut El Chiringuito ei ole maininnut Pérezin äänitetapausta vielä kertaakaan. Barcelonan toppari Gerard Piqué kummasteli sitä julkisesti Twitterissä. Piqué on aiemminkin kritisoinut julkisesti ohjelmaa.

– Milloin julkaisette (El Confidencialin paljastamat) Pérez-audiot, Piqué kysyi.

Gerard Piqué

@3gerardpique

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
🔴🎙️LAPORTA, sobre el 'Caso MESSI': "Se está TRABAJANDO BIEN desde el club. Estamos muy satisfechos de cómo está progresando todo"

¡A las 12 de la noche nos vemos en @elchiringuitotv en MEGA!
Y los audios, para cuándo?