Englannin A-maajoukkueessakin pelannut hyökkääjä Daniel Sturridge liittyy keskiviikkona RCD Mallorcan harjoitusvahvuuteen. Sopimusta hänellä ei sarjanousijan kanssa ainakaan toistaiseksi ole.

Sturridge, 31, on ollut ilman seuraa viime vuoden maaliskuusta lähtien purettuaan sopimuksensa turkkilaisen Trabzonsporin kanssa. Hän sai tuolloin maailmanlaajuisen neljän kuukauden pelikiellon vedonlyöntirikkomuksista.

Aiemmin urallaan Sturridge on edustanut muun muassa Manchester Cityä, Chelseaa sekä Liverpoolia ja pelannut Englannin Valioliigassa kaikkiaan 218 ottelua tehden niissä yhteensä 77 maalia ja syöttäen 29. Loukkaantumisherkän hyökkääjän ura on kuitenkin ollut laskusuunnassa jo jonkin aikaa.

Mallorca nousi alkavaksi kaudeksi La Ligaan tultuaan viime kaudella Segundassa toiseksi. Viimeksi Mallorca pelasi pääsarjatasolla kaudella 2019-20, mutta jäi tuolloin 19:ksi.

Real Mallorca

@RCD_Mallorca
👺 El @RCD_Mallorca ha cursado invitación para que @DanielSturridge (Birmingham, Inglaterra, 1989) participe desde mañana 14 de julio en los entrenamientos de la primera plantilla del club dentro de su proceso de preparación

👉🏻 rcdmallorca.es/contenidos/not…