Barcelonan odotetaan menettävän kakkosmaalivahtinsa Neton. Seura joutuu pakon edessä myymään tukun pelaajiaan, ja brasilialaistorjuja on ollut lähtökuopissa jo hyvän aikaa. Ykkösvahti Marc-André ter Stegen puolestaa toipuu leikkauksesta, eikä yksin häneen luottaen ole kauteen lähtemistä.

Blaugrana tarvitsee siis kokeneen vaihtoehdon maalilleen, ja on Mundo Deportivon mukaan kaventanut tähäintään kahteen nimeen. Aiemminkin paluuhuhuissa esiintynyt Jordi Masip siirtyi kasvattajaseurastaan Real Valladolidiin vuonna 2017, ja hänen sopimuksensa seuran kanssa on nyt viimeisellä vuodellaan. 32-vuotias saattaisi omata riittävän kokemuksen kotiinpaluuta varten.

Kaksi vuotta Masipia nuorempi Aitor Fernández on tätä nykyä Levanten kirjoilla, ja esiintynyt viime vuosina mallikkaasti. Nyt ykköspaikka seurassa on kuitenkin luisumassa käsistä, ja Bilbao-kasvatti voisi olla hankittavissa Camp Noulle.