Luis Campos kuuluu maailman parhaimpien urheilutoimenjohtajien joukkoon.

56-vuotias Campos jätti Lillen vuodenvaihteessa. Campos rakensi Lilleen loistavan joukkueen, joka kykeni voittamaan toukokuussa Ranskan pääsarjamestaruuden.

Campos on parhaillaan vapaa agentti. L’Équipen mukaan ainakin PSG ja Real Madrid ovat kiinnostuneet Camposin palkkaamisesta.

Portugalilaisurheilutoimenjohtaja käväisi L’Équipen haastattelussa. Camposin mukaan hän ei parhaillaan neuvottele kenenkään kanssa.

– Vietin kolme hienoa vuotta Real Madridissa ja minulla oli todella hyvät välit puheenjohtajaan ja seurajohtoon. Voin kuitenkin vakuuttaa, että tällä hetkellä minulla ei ole minkäänlaisia neuvotteluja meneillään minkään seuran kanssa.

Campos on hyvin läheinen Kylian Mbappén kanssa. Campos oli Mbappén AS Monaco -siirron takana, kun nuorukainen siirtyi 15-vuotiaana Etelä-Ranskaan. Se on yksi syy, miksi PSG ja Real Madrid haluavat Camposin. PSG haluaa tehdä sopimuksen Ocamposin kanssa, jotta Mbappé saattaisi jäädä seuraan.

– Pitää paikkansa, että tunnen hyvin Mbappén perheen. Olen tuntenut Mbappén siitä lähtien, kun hän oli 14-vuotias. Olemme hyviä ystävyksiä.