Willian José paljasti saaneensa yli 20 miljoonan euron suuruisen siirtotarjouksen Manchester Unitedilta kesällä 2020.

Maisemanvaihto jäi kuitenkin toteutumatta, kun Real Sociedad rikkoi lupauksensa ja esti pelaajansa siirron Old Traffordille.

Manchester United oli viime kesänä uuden kärkimiehen perässä ja teki tarjouksen myös 29-vuotiaasta Willian Josésta.

Real Sociedad ei kuitenkaan halunnut päästää maalitykkiään lähtemään, mikä todella hämmensi brassihyökkääjää. Hänet nimittäin päästettiin kuitenkin vain kuutta kuukautta myöhemmin lainalle Wolverhamptoniin.

– Minun mielestäni minua ei kohdeltu hyvin. Odotin enemmän. Kun uusin sopimukseni, olin puhunut seurajohdolle joidenkin joukkueiden kiinnostuksesta. Sitä löytyi niin Valioliigasta kuin La Ligastakin, kertoi pelaaja Noticias de Gipuzkoalle.

[readmore from=Real-Sociedad]

– Minulle kerrottiin, että jos jokin suuri, Mestarien liigassa pelaava seura tekisi minusta tarjouksen, päästettäisiin minut lähtemään. Pysyin rauhallisena.

– Sitten Barcelona lähestyi minua ja sain tarjouksen Manchester Unitedilta. Näin sen tilaisuutena, jota en voisi missään nimessä jättää käyttämättä. Lopulta asiat eivät kuitenkaan menneet hyvin ja tänä vuonna minun annettiin lähteä Wolvesiin.

– Joten en ymmärrä, miksi minusta ei muutamaa kuukautta aiemmin haluttu luopua 23 miljoonaa euroa vastaan, mutta päästettiin nyt noin vain lähtemään. Jalkapalloa on välillä hyvin vaikea ymmärtää.