Barcelona on purkanut brassipelaaja Matheus Fernandesin sopimuksen.

22-vuotias Matheus siirtyi Barcelonaan puolitoista vuotta sitten seitsemällä miljoonalla eurolla ja solmi kesään 2025 asti ulottuvan sopimuksen.

Keskikenttäpelaajan ajasta Barcelonassa tuli kuitenkin täysfarssi. Matheus joutui Barça-manageri Ronald Koemanin koirankoppiin ja pelasi kaiken kaikkiaan ainoastaan yhdessä ottelussa – ja siinäkin vain 17 minuuttia.

– Koeman sanoi minulle, etten tulisi saamaan monia näyttöpaikkoja, mutta kuitenkin joitain. Pelasin koko kauden aikana vain 17 minuuttia ja en ymmärrä, miksi pelasin niin vähän, koska Koeman olisi voinut peluuttaa minua joissain otteluissa, kuten hän teki muidenkin kanssa. En tiedä, mitä ihmettä Koeman ajattelee, hämmentynyt Matheus sanoi kuluneen kauden jälkeen Mundo Deportivolle.

– Koeman sanoi, ettei hän voi laittaa minua kentälle, koska en kuulu hänen suunnitelmiinsa ja en ole riittävän hyvä pelatakseni Barcelonassa. Kysyin, miten hän voi tietää sen, jos hän ei peluuta minua. Seurajohto hankki minut nimenomaan taitojeni vuoksi.

LUE MYÖS: Barcelona-pelaaja kritisoi Ronald Koemania: ”Sanoi, etten ole riittävän hyvä Barcelonaan”

FC Barcelona

@FCBarcelona
LATEST NEWS | Matheus Fernandes' contract terminated

Details: barca.link/oxbf50FkP6m