Real Madridin manageriksi palaava Carlo Ancelotti on iskenyt silmänsä Manchester Unitedin Diogo Dalotiin.

Portugalilaislehti Correio da Manhãn mukaan Ancelotti haluaa vahvistaa Real Madridin oikeaa laitaa ja hän kokee, että 22-vuotias portugalilaispelaaja olisi oivallinen hankinta.

Dalot pystyy pelaamaan sekä laitapuolustajana että laiturina niin vasemmalla kuin oikeallakin puolella. Dalotin potentiaalista kertoo paljon se, että José Mourinho kehui häntä muutama vuosi takaperin ikäluokkansa parhaaksi pelaajaksi.

Dalot pelasi viime kauden lainalla AC Milanin riveissä ja sai vastuuta yhteensä 33 ottelussa. Monipuolinen portugalilaispelaaja esiintyi lainapestinsä aikana edukseen ja sai kauden päätteeksi ensimmäisen kutsunsa Portugalin A-maajoukkueeseen. Dalotin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2023 asti