Barcelona saattaa tarjota hyökkääjä Martin Braithwaitea Valencialle vaihtokaupassa José Luis Gayàsta, kertoo AS.

Gayàsta, 26, on kaavailtu Camp Noulle korvaajaa Jordi Alballe, jonka on huhuttu siirtyvän Internazionaleen. Valencia haluaa kuitenkin kapteenistaan 40 miljoonaa euroa, mikä pakottaa Barcelonan keksimään vaihtoehtoisia maksukeinoja.

Barcelonan on määrä päästä tänä kesänä useasta pelaajastaan eroon, ja Braithwaite, 30, on yksi heistä. Hän liittyi Barcelonaan viime vuoden helmikuussa kohua herättäneessä siirrossa, kun Blaugrana sai erikoisluvan hankkia hänet siirtoikkunan ulkopuolella Ousmane Dembélén loukkaantumisen ja pitkän sairasloman takia. Braithwaite on kuitenkin jäänyt Barcelonassa rotaatiopelaajan rooliin.

Valencia etsii tänä kesänä hyökkääjää, ja Braithwaiten sisällyttäminen diiliin saattaisi laskea Gayàn hintaa 20 miljoonan euron tienoille.

Sekä Braithwaite että Gaya ovat parhaillaan EM-kisoissa. Braithwaiten Tanska selvitti lauantaina tiensä kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Walesin 4-0. Toistaiseksi ilman minuutteja jäänyt Gayà ja Espanja kohtaavat omassa neljännesvälierässään maanantaina Kroatian.