Barcelonaa uhkaa ensi kauden alussa maalivahtipula, kertoo Diario Sport.

Blaugranan kiistaton ykkösvahti Marc-André ter Stegen, jonka takana nokkimisjärjetyksessä ovat Neto ja Iñaki Peña. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan varmaa, onko yksikään heistä käytettävissä kauden alkaessa.

Ter Stegen kävi hiljattain polvileikkauksessa, ja hänen odotetaan palaavan pelikentille lokakuussa, kun La Ligaa on ehditty pelata jo 1,5 kuukautta.

Neto siirtyi Barcelonaan kaksi vuotta sitten Valenciasta, ja hän on päässyt pelaamaan käytännössä vain ter Stegenin ollessa loukkaantuneena tai Copa del Reyn alkukierroksilla. Neton lähtöhaluista on huhuttu jo jonkin aikaa, ja hän saattaa hyvinkin saada luvan siirtoon.

Peña on Barcelonan oma kasvatti, joka on pelannut yli 50 ottelua seuran B-joukkueessa, mutta odottaa yhä debyyttiään ykkösmiehistössä. Hän pestasi hiljattain edustajakseen ”superagenttina” tunnetun Jorge Mendesin, joka on tiettävästi jo kartoittanut asiakkaalleen seuraavaa osoitetta. Vielä ei ole selvillä, haluaako Peña siirtyä lainalle vai pysyvästi pois Barcelonasta.

Barcelona haluaisi pitää Peñan ainakin tammikuuhun saakka, jotta se välttäisi vaikean tilanteen ensi kauden alussa. Jos Peña ei kuitenkaan suostu jäämään, Barcelona joutunee etsimään maalivahdin siirtomarkkinoilta, mitä se ei haluaisi huonossa taloustilanteessaan tehdä.