Ranskalaislähde Le 10 Sportin mukaan Barcelona on kiinnostunut hankkimaan Bayern Münchenin laitahyökkääjä Kingsley Comanin, jos Ousmané Dembélé jättää seuran tänä kesänä.

Dembélén sopimus Camp Noulla ulottuu enää vuoteen 2022 saakka, eikä hän vaikuta suostuvan jatkopahviin ainakaan tämän kesän aikana. Barcelona yrittää siksi kaupata Dembélén eteenpäin saadakseen edes jotain takaisin hänen suuresta siirtosummastaan.

Barcelona osti Dembélén saksalaisseura Borussia Dortmundista noin 140 miljoonalla eurolla kesällä 2017 ja etsii ranskalaiselle jättihankinnalle nyt kuumeisesti korvaajaa. Samaa maata edustava Coman on tuorein nimi kasvavalla kohdelistalla.

25-vuotias Coman nautti aiemmin ajanjaksoista PSG:n ja Juventuksen riveissä, mutta pelasi uransa tehokkaimman sesongin viime kaudella Bayern Münchenin kiivetessä Saksan mestaruuteen.

Coman teki viisi maalia ja syötti 12 lisää Bundesliigassa, jossa hän avasi viime kaudella 23 peliä. Hänen loistava vireensä on herättänyt kiinnostusta Englannin Valioliigassa, mutta myös Ronald Koemanin Barcelonassa.