Kestää vielä jonkin aikaa ennen kuin Atlético Madrid voi julkaista Rodrigo De Paulin, 27, siirron Udinesesta Los Rojiblancosiin. Siirto on kuitenkin varmistusta vaille valmis.

Rojiblancos yrittää hankkia tänä kesänä lisää tulivoimaa hyökkäykseensä, jotta 34-vuotias Luis Suárez saa tarvittavan tuen ensi kaudella.

Suárez pelasi erinomaisen viime kauden, kun Atléti saavutti Espanjan-mestaruuden. Jos joukkue mielii uusia saavutuksensa ja selviytyä pitkälle Mestarien liigassa, se tarvitsee yhä lisää vaihtoehtoja hyökkäykseensä.

Diego Simeonella oli viime kauden jälkipuoliskolla käytettävissään Lyonin Moussa Dembélé, 24, mutta ranskalainen istui lähinnä penkillä, eikä Atlétin suunnitelmissa ole hyödyntää osto-optiota.

Toimittaja Matteo Moretton mukaan Atlético Madrid on jo sopinut maksavansa Udineselle 35 miljoonaa euroa De Paulista.

De Paul ei kuitenkaan suorita lääkärintarkastustaan Copa Américan aikana. De Paul on edustamassa Argentiinaa Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa. Tarkastus venyy Madridiin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Matteo Moretto

@MatteMoretto
Rodrigo De Paul NO pasará reconocimiento medico para el Atlético en Brazil durante la Copa America con Argentina. Hay que esperar 🇦🇷

De Paulille halutaan antaa työrauha, jotta hän voi täysin keskittyä maajoukkuevelvollisuuksiinsa.

Argentiinalainen keskikenttä on ollut Udinesessa vuodesta 2016 lähtien. Hän on esiintynyt 177 sarjaottelussa ja viimeistellyt 33 maalia. Serie A:han hän siirtyi kahden Valenciassa vietetyn vuoden jälkeen. LaLigassa syntyi tuolloin vain yksi maali 32 pelissä.