ESPN:n ja Mundo Deportivon mukaan Barcelona on antanut potkut Francisco García Pimientalle.

46-vuotias García Pimienta ehti valmentaa Barcelonan B-joukkuetta kolmen vuoden ajan. Päättyneellä kaudella García Pimienta luotsasi Barça B:n Segundan nousukarsintoihin, mutta lopulta joukkue ei noussut toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

García Pimientan sopimus Barcelonan kanssa olisi kattanut vielä ensi kauden.

García Pimenta on tiettävästi ollut useaan otteeseen Barcelonan seurajohdon vaihtoehto edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Jopa keväällä katalonialaismedioiden mukaan Joan Laporta harkitsi García Pimientan nostamista välittömästi edustusjoukkueen päävalmentajaksi, jos Ronald Koeman olisi saanut potkut tehtävästään.

Barcelonan entinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu nimesi García Pimientan B-joukkueen päävalmentajaksi kesällä 2018. Laportan on määrä uudistaa huomattavasti seuran junioritoimintaa.

moisESPN

@moillorens
🔥🔥🔥Noticia @espn @espnfc @ESPNDeportes 🔥🔥🔥

El @FCBarcelona_es acaba de echar a Garcia Pimienta...