Pahasti ylivelkaantuneen Barcelonan kesän siirtostrategia on selvä. Kummoisia siirtokorvauksia ei voida eikä haluta maksaa, joten tulijoita on katseltu ensisijaisesti vapailta markkinoilta. Seuran vahvuuteen ovat jo liittyneet ilmaisilla siirroilla Sergio Agüero ja Éric García, ja Memphis Depayn uskotaan vielä liittyvän samalla kaavalla joukkoon.

Nyt Sport kuitenkin nostaa esille tuoreen huhun pelaajasta, josta myös siirtokorvauksen joutuisi maksamaan. Ehkä Barcelona kaivaa siis kuitenkin kuvettaan?

Tuo pelaaja on Agüeron ja Garcían seuratoveri, Manchester Cityn laitahyökkääjä Raheem Sterling. Sterlingin sopimus ulottuu vielä vuoteen 2023, mutta hänen peliaikansa väheni päättyneen kauden loppua kohti, ja englantilainen voisi olla valmis siirtoon.

Sportin mukaan Barcelonassa luotetaan siihen, että se voisi saada tulevien viikkojen aikana Sterlingiin tarvittavat varat kasaan. Barca on myös valmis liittämään kauppaan jonkun oman pelaajansa, jotta siirtosummaa voitaisiin pudottaa alemmas.

[readmore from=Barcelona]

26-vuotias Sterling on pelannut Manchester Cityn edustusjoukkueessa kaikkiaan 292 ottelua, joissa hän on tehnyt 114 maalia ja syöttänyt 87 osumaa. Nopean laitahyökkääjän uskottaisiin paikkaavan paremmin kuin hyvin Ousmane Dembélén, jonka Barcelona saattaa kesän aikana myydä.

Transfermarkt arvioi 61 A-maaottelua pelanneen Sterlingin markkina-arvoksi 90 miljoonaa euroa. Sterling on mukana myös Englannin EM-kisajoukkueessa.