Sami Khedira lopetti pelaajauransa päättyneeseen kauteen.

Entinen keskikenttäpelaaja muistetaan etenkin Real Madridista ja Juventuksesta. Khedira edusti Real Madridia vuodet 2010-15.

Saksan paidassa maailmanmestaruuden kesällä 2014 voittanut Khedira kertoi Marcan haastattelussa, miten hän siirtyi Real Madridiin heinäkuussa 2010.

José Mourinho halusi Khediran Real Madridiin ja soitti puolustavalle keskikenttäpelaajalle, mutta puhelu vaihtui nopeasti viestittelyyn.

– Muistan täydellisesti, miten siirtoni Real Madridiin tapahtui. Espanja pudotti meidät MM-kisojen välierissä ja olin hyvin pettynyt. Olimme kaikki todella surullisia ja se ikäpolvi olisi ansainnut MM-finaalin. En kyennyt unohtamaan sitä pettymystä ja yhtäkkiä saan soiton, jossa minulle kerrotaan, että Real Madrid haluaa hankkia minut ja Mourinho soittaisi minulle pian.

– Olin hyvin hermostunut ja jännittynyt, koska en puhunut juurikaan englantia. Mourinho soitti minulle ja pyysin, että voisimmeko puhua viestitse. Hän nauroi ja suostui siihen. Hän sanoi haluavansa minut Real Madridiin. Se keskustelu muutti urani. Mourinho on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut.

Khedira pelasi Real Madridissa 161 ottelua ja voitti seurassa La Ligan, Mestarien liigan ja kahdesti Copan.