José Luis Gayà saattaa jättää Valencian kesällä.

Valencian kapteenin jatkosopimusneuvottelut ovat laitettu jäihin, sillä Gayà ei välttämättä halua jatkaa uraansa kasvattajaseurassaan. Gayà ei ole vakuuttunut Valencian uudesta projektista.

Espanjan EM-kisajoukkueessa mukana oleva Gayà on herättänyt valencialaismedia Plaza Deportivan mukaan Atléticon kiinnostuksen. Lähteen mukaan Atlético on ottanut kolmesti yhteyttä Gayàn edustajiin ja viimeisestä yhteydenotosta on alle kuukausi aikaa.

Plaza Deportivan saamien tietojen mukaan Atlético kykenee tarjoamaan Gayàsta noin 25 miljoonaa euroa ja se miellyttää Valenciaa, jonka seurajohdolla on loistavat välit Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Maríniin.

Ennen Gayàn hankintaa Atléticon on myytävä omia laitapuolustajiaan. Urheilutoimenjohtaja Andrea Berta neuvottelee muiden seurojen kanssa Sime Vrsaljkon ja Manu Sánchezin siirroista.

Myös Barcelona on kiinnostunut Gayàsta, mutta seura ei kykene käyttämään juurikaan rahaa tässä siirtoikkunassa ja sen vuoksi Gayàn siirto Atléticoon on todennäköisempää.