Atlético Madrid on tuore Espanjan-mestari, eikä se epäröi hyödyntää hankkimaansa titteliä siirtomarkkinoilla. Se haluaa ostaa avauskokoonpanoonsa pelaajan, joka kulkee jo valmiiksi huippupelaajan statuksella. Monivuotinen päävalmentaja Diego Simeone onkin tunnistanut, kuka asialistan kärkeen pitää hänen mielestään laittaa: Manchester Cityn Bernardo Silva, 26.

Simeone on ihaillut Silvaa France Footballin mukaan jo vuodesta 2016 lähtien. Hän uskoo, että portugalilainen olisi täsmähankinta, jonka osaamisesta Mestarien liigan voittaminen ei ainakaan jäisi kiinni.

Atléti katsoo, että nyt on aika panostaa toden teolla, jos se haluaa vielä saavuttaa suurimman ja kauneimman seurajoukkuepokaalin. Seuralla on hyvät välit ”superagentti” Jorge Mendesiin, jonka asiakkaisiin Silvakin kuuluu. Myös João Félixin, 21, edustaja on Mendes.

The Athletic uutisoi muutama päivä sitten, että Silva on yksi useista Man City -pelaajista, jotka puntaroivat tulevaisuuden suunnitelmiaan. France Football kertoo, että Manchester City on varautunut menettämään Silvan ja identifioinut hänen korvaajakseen Jack Grealishin, 25.

Silva pelasi kaikki kilpailut huomioiden 45 ottelua Cityssä viime kaudella. Niissä hän teki viisi maalia. Ilman loukkantumista tai sairastumista hänet nähtäneen Portugalin avauskokoonpanossa kesän EM-kilpailuissa.