Espanja ja Portugali pelasivat perjantai-iltana Wanda Metropolitanolla maalittoman 0-0-tasapelin.

Maalittomuudesta huolimatta maaottelu kahden huippumaan välillä oli kaikkea muuta kuin tylsä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti etenkin ottelun toisella puoliajalla.

Avausjaksolla Portugali sai pallon kertaalleen maaliin José Fonten toimesta, mutta juhlat loppuivat lyhyeen, kun erotuomari Craig Pawson katsoi portugalilaistopparin rikkoneen maalitilanteessa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Jordi Delgado

@jdelga12
✅Acertó Craig Pawson al anular el gol de Portugal por falta de Jose Fonte sobre Pau Torres #ESPPOR

➡️El central del Lille salta sobre el central del Villarreal y se apoya en sus hombros

Toisella puoliajalla Álvaro Morata aiheutti jatkuvasti harmaita hiuksia niin Portugalin puolustukselle kuin myös Espanjan kannattajille.

Morata pääsi useamman kerran maalipaikoille, mutta ruuti oli märkää. Lähimmäs maalintekoa espanjalaiskärki pääsi ottelun lisäajalla, mutta hän täräytti pallon läpiajon päätteeksi ylärimaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

𝐀𝐅𝐂 𝐀𝐉𝐀𝐗 💎

@TheEuropeanLad
📸 - Morata couldn’t finish this off. In the 91st minute..

Portugalin parhaimman maalipaikan juonivat toisella jaksolla Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo. Fernandesin loistava vapaapotku tavoitti Ronaldon, mutta vahvana pääpelaajana tunnettu tähtihyökkääjä puski pallon hieman ohi Espanjan maalin.

Molemmat maat pelaavat vielä yhden ottelun ennen EM-kisoja. Espanja kohtaa Liettuan 8. kesäkuuta, Portugali Israelin 9. kesäkuuta.