Real Madrid nimitti alkuviikosta Carlo Ancelottin uudeksi päävalmentajakseen.

Noin viikkoa aiemmin Getafe kertoi pestanneensa Míchelin päävalmentajakseen. 58-vuotias Míchel on valmentanut urallaan muun muassa Sevillaa, Marseillea ja Málagaa.

Pelaajaurallaan yli 530 ottelua Real Madridissa pelannut Míchel kummasteli El Largueron haastattelussa, miksei häntä ole koskaan valittu seuran päävalmentajaksi.

– Real Madridin valmentamiseen tarvitsee jotain muutakin kuin pelkän hyvän ansioluettelon. Se vaati lobbausta ja minulla ei ole sitä, koska minulla ei ole suhteita siihen piiriin, joka tekee nämä valinnat. Florentino Pérezin (Real Madridin puheenjohtaja) lähipiirissä työskentelevät ihmiset haluavat erityyppisiä valmentajia, eivätkä he pysähdy miettimään, olenko riittävän tasokas vai en, Míchel päivitteli El Larguerolle.

Míchel antoi ymmärtää, ettei hänellä ole minkäänlaisia ongelmia Florentinon kanssa, vaan kenties muiden seurajohtoon kuuluvien henkilöiden, kuten José Ángel Sánchezin kanssa.

– Agenttini ei ole jonkun Real Madridin johtohenkilön ystävä. En ole tekemisissä päätöksiä tekevien henkilöiden kanssa. Kyse ei ole Florentinosta, koska tulen hänen kanssaan toimeen todella hyvin. Minun on mahdoton valmentaa Real Madridia. Monet seurat eivät ole palkanneet minua, koska olen Real Madridin kannattaja, mutta siitäkään huolimatta omasta kodistani (Real Madridista) ei ole soitettu minulle.

– Päätöksistä vastaava henkilö ei pidä minusta. Nimeni on ollut joskus pöydällä, kun Real Madrid on etsinyt uutta valmentajaa. Silloin, kun Real Madrid otti Julen Lopeteguin maajoukkueesta, olin käytännössä ainoa jäljellä ollut vaihtoehto. Monet ovat valmentaneet Real Madridia, enkä minä ole saanut koskaan mahdollisuutta.