30-vuotiaan Georginio Wijnaldumin sopimus Liverpoolissa päättyy kesäkuun lopussa, ja Barcelona on useiden lehtitietojen mukaan vahvasti kärkyllä. Siirron otaksutaan olevan enää virallista vahvistusta ja lääkärintarkastusta vaille valmis. Liverpoolissa viimeiset viisi kautta pelannut hollantilainen allekirjoittaa sopimuksen, joka tiettävästi pitää hänet Espanjassa vuoteen 2024 saakka.

Ilman loukkaantumista on Wijnaldum mukana Alankomaiden EM-kisakoneessa. Hän saapui pari päivää sitten maajoukkueen harjoitusleirille ja joutui kapteenin ominaisuudessa oitis pressin haastateltavaksi. Häneltä kysyttiin myös tulevista siirtokuvioista.

[readmore from=Barcelona]

– En voi kieltää, etteikö siirtoneuvotteluja käytäisi [Barcelonan kanssa], hän vastasi ja jatkoi:

– Sopimukseni päättyy, ja se on mielenkiintoinen tilanne useille seuroille.

Wijnaldum saapui leirille yhdessä Frenkie de Jongin, 24, kanssa. He pitävät yhtä todennäköisesti samalla keskikentällä myös ensi kauden. Wijnaldum pelasi kuluneella kaudella enemmän otteluita kuin koskaan aiemmin ammattilaisurallaan (51). Barcelona-fanit muistanevat Wijnaldumin hänen kahdesta maalistaan, jotka hän teki joukkuetta vastaan Mestarien liigassa kaudella 2018–19.