Tunnettu espanjalainen toimittaja Siro López kertoi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Sergio Ramosin poistuvan Real Madridista kesällä.

35-vuotiaan Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuun lopussa, eivätkä osapuolet ole edelleenkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Ramos vaatii Real Madridilta kaksivuotista jatkosopimusta, jossa palkka pysyisi samana kuin nykyäänkin, mutta seura tarjoaa vain yksivuotista jatkosopimusta noin kymmenen prosentin palkanalennuksella.

Real Madrid tarjoaa yli 30-vuotiaille pelaajilleen vain yksivuotisia jatkosopimuksia. Koronaviruspandemian vuoksi seura pudottaa pelaajiensa palkkoja noin kymmenen prosenttia, mutta Ramos ei suostu siihen.

Lucas Vázquez sen sijaan allekirjoittaa jatkosopimuksen Real Madridin kanssa. Vázquezin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy niin ikään kesäkuun lopussa.

Real Madrid etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa. Zinédine Zidane päätti erota tehtävästä viime viikolla. Lópezin mukaan Real Madrid ei aio nimetä Antonio Contea tai Raúlia päävalmentajakseen.

Tiempo de Juego

@tjcope
💥 Informa @sirolopez

❌ @SergioRamos no va a seguir en el @realmadrid

✅ @Lucasvazquez91 va a renovar con el club

➡️ El @realmadrid descarta a Antonio Conte y a Raúl González para el banquillo blanco