La Ligan päättyneen kauden nelonen Sevilla rakentaa paraikaa ensi kauden joukkuettaan. Äskettäin ilmoitettiin, että viime kauden joukkueesta maalivahti Tomas Vaclik, Sergio Escudero, Aleix Vidal ja Franco Vázquez eivät jatka Sevillassa. Kaksi erittäin tärkeää runkopelaajaa on kuitenkin Sevillaan jäämässä siirtohuhuista huolimatta.

Vaikka jatkosopimuksista ei vielä olekaan tiedotettu virallisesti, pitää AS käytännössä selvänä, että toppari Diego Carlos ja laitahyökkääjä Lucas Ocampos tulevat Sevillassa jatkamaan. Molemmat kuuluivat joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin, ja Ocampos oli myös joukkueensa paras maalintekijä.

Sevillasta saatujen sisäpiiritietojen mukaan jatkosopimusten virallistamista saatetaan joutua odottamaan pitkään, sillä Sevilla haluaa kirjauttaa ne vasta seuraavalle tilikaudelle (joka alkanee heinäkuussa). Molempien osalta asioista on kuitenkin käytännössä sovittu.

[readmore from=Sevilla]

Brassitoppari Diego Carlos on pelannut Sevillassa viimeisten kahden kauden aikana 91 ottelua, ja on noussut myös Brasilian A-maajoukkuerinkiin. Argentiinalainen Ocampos on pelannut samassa ajassa 90 ottelua.

AS:n mukaan kummankin pelaajan siirto on edelleen mahdollinen, mutta jatkosopimusten myötä Sevilla haluaa varmistaa, että se saisi halutuista pelaajistaan kunnollisen korvauksen. 26-vuotiasta Diego Carlosta huhuttiin viime kesänä ainakin Manchester Cityyn ja Arsenaliin. 24-vuotias Lucas Ocampos liitettiin puolestaan tuolloin Wolverhamptoniin.