Entiset Real Madridin miehet toivovat Raúl Gonzalézille mahdollisuutta seuran seuraavana päävalmentajana.

Los Blancos etsii parhaillaan Zinédine Zidanelle seuraajaa. Ranskalaisen lähtö vahvistui tällä viikolla.

Realin entinen hyökkääjä Fernando Morientes pelasi vuosina 1997-2005 valkopaidoissa Raúlin seuratoverina. Espanjalainen uskoo Madrid-legendan olevan valmis ottamaan reservijoukkue Castillasta askeleen kohti edustusjoukkuetta.

Myös seuraa edustanut Álvaro Benito on samaa mieltä.

– Raúl on valmiimpi kuin kukaan muu. Hänen tekemänsä työ on innovatiivista. Santiago Solarilla oli paljon persoonallisuutta, mutta Raúlilla on sitä tuplaten. Hän on voittaja sekä pelaajana että valmentajana, Morientes sanoi El Partidazolle.

– En voi olla tässä tilanteessa objektiivinen. Jos hän saa mahdollisuuden, hän tulee pärjäämään todella hyvin, Benito kehui La Serille.

Real Madridissa pelaajana, valmentajana ja urheilujohtajana toiminut Jorge Valdano tukee Beniton ja Morientesin tavoin Raúlin valintaa.

– Häneltä löytyy suuri intohimo jalkapalloa kohtaan. Castilla on pärjännyt hänen alaisuudessaan odotettua paremmin. Myös jokainen Castillan edustusjoukkueessa debytoinut pelaaja on pärjännyt hyvin, Valdano kommentoi Onda Ceron El Transistor -ohjelmassa.

Madridin kasvattama Raúl pelasi seurassa vuosina 1992-2010. Seuraikoni johdatti joukkueensa kuuteen Espanjan mestaruuteen ja kolmeen Mestarien liigan voittoon.

Lähde: Marca