Juventus tiedotti perjantaina Massimiliano Allegrin palaavan seuran peräsimeen. Allegri allekirjoitti seuran kanssa kesään 2025 kestävän työsopimuksen.

Real Madrid oli Juventuksen tapaan Allegrin kintereillä. AS:n mukaan Allegri oli Real Madridin ykkösvaihtoehto Zinédine Zidanen korvaajaksi. Allegri odotti usean viikon ajan Real Madridia, mutta päätyi lopulta Juventukseen.

Lehden mukaan Allegri pelkäsi jäävänsä lopulta ilman seuraa, jos hän ei toimisi nopeasti. Allegri valmensi edellisen kerran vuonna 2019, joten italialaisen oli päästävä viimein takaisin valmentamisen pariin.

Zidane ja Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez tapasivat toisensa keskiviikkona, jolloin Zidane ilmoitti eroavansa pestistään.

Lehden mukaan vain viisi minuuttia kyseisen tapaamisen jälkeen Real Madrid otti yhteyttä Allegriin ja kertoi, että hän voi allekirjoittaa sopimuksensa seuran kanssa välittömästi. Real Madridin suureksi yllätykseksi Allegri vastasi hyväksyvänsä Juventuksen tarjouksen.

Allegri olisi tienannut enemmän palkkaa Real Madridissa, mutta päätti siitä huolimatta palata entiseen seuraansa. Allegri valmensi Juventusta vuodet 2014-19.