Real Madridin valmentajatilanne on tällä hetkellä auki. Vahvistus Zinédine Zidanen lähdölle saatiin torstaina, ja samana päivänä kuultiin, että ykkösehdokkaana pidetty Massimiliano Allegri on jatkamassa valmennustöitään Italiassa.

Koska Allegria ei pidetä enää varteenotettavana kandidaattina Real Madridiin, on paletti tällä hetkellä jokseenkin auki. Tämänhetkisinä kärkiehdokkaina pidetään Antonio Contea ja seuralegenda Raúlia.

Conte lähti Serie A:n mestarijoukkue Interistä edessä olevan säästökuurin takia, ja on tällä hetkellä vapailla markkinoilla. Real Madridissa pohditaankin nyt, halutaanko seuraan räväkkä Conte vai jatketaanko hieman maltillisemmalla linjalla. Raúl oman seuran miehenä on varmasti monien fanien mieleen, mutta jotkut seurajohdon jäsenet pitävät häntä vielä liian kokemattomana tehtävään.

[readmore from=Real-Madrid]

AS:n mukaan myös kaksi muuta miestä on harkinnassa. Yksi heistä on argentiinalainen Mauricio Pochettino, josta on Real Madridissa pidetty aina. Pochettino on viettänyt PSG:ssä vain puoli kautta, mutta menestys Ranskassa jäi vaisuksi. Pochettinon osalta huhutaan tosin myös paluusta Tottenhamiin.

Täysin uutena nimenä spekulaatioihin AS nostaa Xabi Alonson. Baskivalmentaja on tehnyt erinomaista työtä Real Sociedadin kakkosjoukkueessa, jonka hän nosti ensi kaudeksi Segundaan. Myös Xabi Alonson kohdalla kokemattomuus voi kuitenkin osoittautua kynnyskysymykseksi.