Atlético voitti viime viikonloppuna La Ligan mestaruuden.

Atléticoon kaksi vuotta sitten saapuneelle Felipelle kyseessä oli ensimmäinen pokaali madridilaisseurassa. Felipen päättynyt kausi oli huonompi kuin debyyttikausi, mutta siitä huolimatta brassitoppari sai mukavasti peliaikaa Diego Simeonelta.

– Taistelimme valtavasti ja ansaitsimme mestaruuden. Olimme sarjakärjessä käytännössä koko kauden. Voimme nauttia mestaruudesta entistä enemmän, kun palaamme lomilta harjoituskaudelle. Ensimmäisen pokaalini voittaminen Atléticossa on uskomaton tunne. La Liga on yksi maailman tärkeimmistä kilpailuista, Felipe totesi Globoesportelle.

Atlético oli jälleen vähiten maaleja päästänyt seura La Ligassa. Atlético päästi 38 ottelussa 25 maalia. Felipelle se on kuin toinen mestaruus.

– Se on puolustajalle kuin toinen mestaruus. Atléticon identiteetti on tiukka puolustus, mutta pääsimme tuohonkin tavoitteeseen vain, koska teimme yhdessä valtavasti töitä. Joukkueemme antaa aina kaikkensa, eikä kukaan koskaan luovuta. Kaikki auttavat toisiaan, Felipe päätti.

Felipe on mukana Brasilian A-maajoukkueessa kesäkuun MM-karsintaotteluissa ja Copa Américassa.