Kuten torstaiaamuna uumoilimme, on Zinédine Zidanesta tullut tänään entinen Real Madridin päävalmentaja – jo toisen kerran uransa aikana. Zidane päätti eilen jättää paikkansa joukkueen peräsimessä, ja kävi tänään hyvästelemässä joukkueen ja seurajohdon Valdebebasissa.

Real Madrid vahvisti Zinédine Zidanen lähdön hetki sitten Twitterissä. Käännämme tiedotteen suomeksi kokonaisuudessaan.

– Real Madrid tiedottaa, että, että Zinédine Zidane on päättänyt keskeyttää etappinsa seuramme valmentajana.

– Nyt meidän on aika kunniottaa hänen ratkaisuaan ja osoittaa hänelle kiitollisuutemme hänen ammattimaisuudestaan, omistautumisestaan ja intohimostaan kaikkina näinä vuosina, ja myös siitä, mitä hänen hahmonsa Real Madridille merkitsee.

– Zidane on yksi suurista Real Madridin ikoneista. Hänen legendansa ulottuu paljon pidemmälle kuin siihen, millainen valmentaja ja pelaaja hän on seurallemme ollut. Hän tietää olevansa madridismon sydämessä, ja että Real Madrid on ja tulee aina olemaan hänen kotinsa.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
Comunicado Oficial: Zinedine Zidane.
#RealMadrid

Aamulla espanjalaislehdistössä uskottiin, että vahvimmilla Zidanen seuraajaksi olisi italialainen Massimiliano Allegri. Siirtoekspertti Gianluca Di Marzio kertoi hetki sitten Allegrin olevan palaamassa takaisin entiseen seuraansa Juventukseen.

Gianluca Di Marzio

@DiMarzio
Tra poco su @SkySport 24, il ritorno di #Allegri alla @juventusfc