Legendaarinen kärkimies Fernando Torres on tekemässä paluuta jalkapallokentille 21 kuukautta uransa päättymisen jälkeen. 37-vuotias Atlético-ikoni antoi vahvan vihjeen aikeistaan Instagramissa.

– Ymmärrän elämää vain yhdellä tavalla: pelaamalla. Siksi olen päättänyt palata. Perjantaina kerron, missä. Esittelen silloin uuden peliasuni, Torres kirjoitti ja liitti mukaan hashtagin ”vuelveelniño”, ”El Niño palaa”.

Torres päätti peliuransa elokuussa 2019 japanilaisen Sagan Tosun pelaajana. Kuluvan jalkapallokauden aikana hän on työskennellyt valmennustehtävissä entisen seuransa Atlético Madridin juniorijoukkueissa.

Torres pelasi urallaan pisimpään Atlético Madridissa, jossa hän voitti Eurooppa-liigan kaudella 2016-2017. Hän vietti myös yhteensä seitsemän kautta Valioliigan Liverpoolissa ja Chelseassa – voittaen viimeksimainitussa sekä Eurooppa-liigan että Mestarien liigan.

[readmore from=Torres-Fernando]

Espanjan A-maajoukkueessa hyökkääjä pelasi 110 ottelua, ja voitti maailmanmestaruuden sekä kaksi EM-kultaa. Vuonna 2008 hän sijoittui Ballon d’Or -äänestyksessä kolmanneksi.