La Ligan mestaruuden valloittanut Atlético Madrid tavoittelee Juventuksen tähtihyökkääjä Paulo Dybalaa ensi kauden joukkueeseensa. Näin kertoo Cadena Serin El Larguero -ohjelmassa toimittaja Manu Carreño.

Juventuksen kerrotaan etsivän uutta seuraa 27-vuotiaalle Dybalalle hänen korkean palkkansa (7 miljoonaa euroa vuodessa nettona) takia. Juventus haluaisi vaihtaa Dybalan Atléticon Ángel Correaan, mutta tähän valmentaja Diego Simeone ei Carreñon mukaan suostu. Dybalan sopimus Juventuksen kanssa kattaa enää ensi kauden.

Atlético Madridin sopimuspelaaja Álvaro Morata on pelannut Juventuksessa lainalla, ja on jatkamassa Torinossa myös ensi kaudella. Moratan vaihtamista Dybalaan ei tällä hetkellä suunnitella, sillä Atlético Madrid ei halua kytkeä näitä kahta siirtoa samaan pakettiin. Sen sijaan Simeone olisi kiinnostunut Rodrigo Betancurista Moratan vaihdokkina, mutta tälle Juventus on sanonut ei.

Argentiinalaishyökkääjä Dybala on viettänyt Juventuksessa jo kuusi kautta. 242 Serie A -ottelussa hän on tehnyt 88 maalia ja syöttänyt 45 maalia. Vapaapotkuspesialistinakin pidetty Dybala on pelannut myös 29 ottelua Argentiinan A-maajoukkueessa.