AS kertoo, että Bundesliigan Eintracht Frankfurt haluaa hyökkääjä Luka Jovicin takaisin Real Madridista. Serbialainen siirtyi Madridiin Frankfurtista kesällä 2019, ja vietti taas tämän kevään lainalla saksalaisseurassa. Nyt edessä olisi paluu, elleivät sitten asiat muutu kaupankäynnin voimin.

Frankfurt on valmis luopumaan hurjan kauden pelanneesta kärkimies André Silvasta, joka taas tiettävästi kiinnostaa Realia – kuten isoa määrää muitakin suurseuroja. Portugalilainen tehoili joukkueelleen päättyneellä kaudella 29 maalia, ja antoi lisäksi 10 maalisyöttöä. Frankfurt tietää, että ottajia on, ja miettii siksi osittaista vaihtokauppaa.

Mikäli Real on valmis saksalaisten mielestä riittävän suureen rahasummaan pelaajien liikkumisen lisäksi, saattaisi urallaan aiemmin muiden muassa Portoa, Sevillaa ja AC Milania edustanut 25-vuotias pukea ylleen valkopaidan.