Englantilaislegenda David Beckhamin osaomistama ja johtama MLS-seura Inter Miami on kiinnostunut Real Madridin pitkäaikaisesta laitapuolustajasta Marcelosta. Vasenjalkaisen brassin sopimus Madridin kanssa umpeutuu kesällä 2022, mutta Inter haluaa päästä 33-vuotiaan Marcelon kanssa sopuun siirrosta jo tänä kesänä.

Marcelon rooli ja panos Real Madridissa on pienentynyt viimeisten kahden kauden aikana huomattavasti. Lihasvammat ovat vaivanneet, eikä varakapteenin suoritustaso ole muutenkaan ollut entisellään.

AS:n mukaan Marcelo ei halua muodostua Real Madridille painolastiksi 14,5 vuoden palvelusten jälkeen. Seura on ajamassa pelipaikalle sisään nuorte Miguel Gutiérreziä, ja lisäksi sillä on mahdollisuus halutessaan kotiuttaa Sergio Reguilón Tottenhamista. Marcelo olisi jäämässä kenties kolmosvaihtoehdoksi vasemman laitapuolustajan paikalle, ja siksi hän voikin olla valmis siirtoon.

Marcelo siirtyi Real Madridiin tammikuussa 2017, ja ehti pelata puolen kauden ajan seurassa David Beckhamin joukkuetoverina. Kaksikolla on hyvät ja läheiset välit, ja Beckham haikailee kuumeisesti Inter Miamiin maailmanluokan tähtiä. Nelinkertaisessa Mestarien liigan voittajassa Marcelossa hänellä voisi olla yksi etsimänsä keulakuva.

Lähde: AS