Italialaislehti La Gazzetta dello Sportin mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on tehnyt sopimustarjouksen Massimiliano Allegrille.

Kyseessä on kaksivuotinen sopimus, jossa olisi optio kolmannesta kaudesta. Allegri tienaisi noin kymmenen miljoonaa euroa kaudessa.

Real Madridin nykyinen päävalmentaja Zinédine Zidane jättänee seuran kuluvan kauden jälkeen. Zidanen on määrä ilmoittaa seuraa päätöksestään kuluvan kauden jälkeen. Real Madridin kausi päättyy lauantaiseen Villarreal-otteluun.

Allegri on ollut kahden vuoden ajan työttömänä poistuttuaan Juventuksesta kesällä 2019. Allegri on sanonut julkisesti palaavansa valmentamisen pariin tänä kesänä. Allegri on halukas siirtymään Real Madridiin.

Allegrin lisäksi myös Real Madridin B-joukkue Castillan päävalmentaja Raúl on seuran toinen vaihtoehto Zidanen korvaajaksi.

Corriere dello Sportin mukaan Juventus haluaa Allegrin tai Zidanen uudeksi päävalmentajakseen. Zidane ei ole vastannut Juventuksen yhteydenottoon ainakaan toistaiseksi.