Keskuspuolustaja Nacho teki onnekkaastikin Real Madridin ainoan maalin, kun Los Blancos voitti sunnuntaina vieraissa Athletic Bilbaon 1-0. Maali nosti Madridin hetkeksi livetilanteessa La Ligan kärkeen, mutta kun Atlético Madrid käänsi tappioaseman Osasunaa vastaan 2-1-voitokseen, pysyi sarjan ykköspaikka ennen päätöskierrosta edelleen Atléticolla. Toiseksi viimeisen sarjakierroksen tapahtumista voi lukea lisää täältä.

Nacho on ollut Real Madridille melkoinen talismaani, sillä joukkue on voittanut kaikki seitsemän ottelua, joissa Nacho on onnistunut maalinteossa.

OptaJose

@OptaJose
7 - Real Madrid have won all LaLiga games when Nacho Fernández has scored at least one goal (seven games - eight goals on aggregate). Amulet.

Nacho kertoi pelin jälkeen, että kuuli Atléticon voittomaalista vasta loppuvihellyksen soitua.

– Viimeinen, mitä tiesin Atletista, oli se, että peli oli tasan. Sitä on kuitenkin keskittynyt omaan otteluunsa. Kuulin Atléticon voittaneen nyt. He pystyivät voittamaan, ja meidän on jatkettava taistelemista.

Real Madrid nousee La Ligan mestariksi, jos se voittaa ensi sunnuntain päätöskierroksella Villarrealin, eikä Atlético voita samaan aikaan vieraissa Real Valladolidia. Valladolid taistelee vielä sarjapaikastaan.

– Se, että Atlético käänsi pelin lopussa kertoo, ettei tämä ole helppoa. Katsotaan, miten sarja päättyy. Näyttää siltä, että Atlético sai tehdä voiton eteen täyden työn. Jalkapallossa on nousuja ja laskuja. Me teemme kaiken tämän logon vaatiman viimeiseen minuuttiin saakka, Nacho vakuutteli.

Nacho kommentoi myös Real Madridin avausjaksolla vaatimaa rankkaria, joka jäi lopulta saamatta, vaikka pallo osui selvästi Jon Morcillon käteen.

– Näin Morcillon käsivirheen tauolla. Minusta se oli selvä rankkari, varsinkin kun ajattelee, millaisia meitä vastaan on tällä kaudella vihelletty.

[readmore from=Real-Madrid]

Lopulta puolustajalta kysyttiin myös mielipidettä huhuista valmentaja Zinédine Zidanen lähtöaikeita koskien.

– Valmentajalla on sopimus, ja hän on toiveikas. Se on hänen ja seuran päätös, mutta me haluamme hänen jäävän, Nacho totesi.

Lähde: AS