Rennesin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga on yhä yksi Real Madridin pääkohteista siirtomarkkinoilla, kertoo Marca.

Camavinga, 18, on ollut Madridin kiikarissa jo pitkään. Los Blancos oli jo hankkia hänet viime vuonna, mutta koronapandemian tuomat taloudelliset vaikutukset laittoivat projektin ainakin toistaiseksi tauolle.

[readmore from=Camavinga-Eduardo]

Ranskan A-maajoukkueessakin esiintynyt Camavinga on tiettävästi halukas siirtymään Real Madridiin, mutta hänellä riittää myös muita ottajia. Muun muassa Bayern München ja Paris Saint-Germain on yhdistetty häneen.

Uutisoimme viime kuussa The Athleticin tietojen pohjalta, että Camavinga lähtee Rennesistä viimeistään ensi kauden jälkeen, jolloin hänen sopimuksensa päättyy. Käytännössä tuleva siirtoikkuna on Rennesin viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus, jos uutta diiliä ei synny.

Transfermarkt-sivuston mukaan Camavingan tämänhetkinen markkina-arvo on 60 miljoonaa euroa.