Internazionalen Lautaro Martínez on siirtymässä Atlético Madridiin, väittää italialaisseuran entinen hyökkääjä Nicola Ventola.

Argentiinalaiskärki Martínez, 23, oli lähellä siirtoa Atléticoon ennen kuin hän päätyi Interiin kesällä 2018. Hän jopa kommentoi tuolloin, että oli jo viittä vaille madridilaisten uusi vahvistus, kunnes kauppa kaatui.

– Olin päivän verran Atléticon pelaaja. Kaikki oli valmista. Kaikki oli tehty, mutta loppumetreillä pienet yksityiskohdat vesittivät siirron, Martínez totesi Tyc Sportsille.

Nyt, kolme vuotta myöhemmin, siirto on Ventolan mukaan toteutumassa.

– Minä pudotan nyt uutispommin. Lautaro Martínez menee Atlético Madridiin. Kaikki on jo sovittu, sanoi Ventola Christian Vierin haastattelussa Twitchissä.

– Minulle kerrottiin, että diili on tehty, ja siinä liikkuu paljon rahaa.

Martínezia on huhuttu tasaisin väliajoin myös Barcelonaan, ja hiljattain hän sanoi, että olisi saattanutkin siirtyä Kataloniaan viime kesänä ilman Barçan talousvaikeuksia.

– Olin todella lähellä siirtoa Barcelonaan, sanoi Martínez ESPN Argentinan haastattelussa.

– Keskustelin Lionel Messin kanssa, mutta heillä oli taloudellisia ongelmia ja minä päätin jäädä.

Martínezin ja tuoreen Italian-mestari Interin sopimus jatkuu kesään 2023 saakka. Hän on pelannut tällä kaudella 46 ottelua tehden niissä yhteensä 18 maalia ja syöttäen yhdeksän.