Moussa Dembélé poistuu Atléticosta kuluvan kauden jälkeen.

Madridilaismedioiden mukaan Atlético on päättänyt olla käyttämättä Dembélén lainasopimuksessa olevaa 35 miljoonan euron osto-optiota.

Dembélé on jäänyt Atléticossa olemattomalle vastuulle siirryttyään seuraan lainalle tammikuun siirtoikkunassa. 24-vuotias Dembélé on pelannut Atléticon paidassa kuudessa ottelussa, mutta ei ole päässyt kertaakaan avauskokoonpanoon.

Atlético etsii itselleen uutta hyökkääjää. Dembélén tulevaisuus saattaa sijaita Lontoossa, sillä Telegraphin mukaan Arsenal on kiinnostunut Dembéléstä. Dembélén omistava Lyon pyytää hyökkääjästään noin 30 miljoonaa euroa.

Dembélé saapui Atléticoon korvaamaan Diego Costaa, mutta on kärsinyt muun muassa lihasvammoista ja koronaviruksesta. Sen lisäksi Dembélé pyörtyi Atléticon harjotuksissa maaliskuussa, jonka vuoksi hän oli viikkojen ajan sivussa kokoonpanosta.