Real Madrid ja Sevilla päätyivät sunnuntai-iltana 2-2 -tasapeliin La Ligassa.

Sevillalle vihellettiin rangaistuspotku noin vartti ennen päätösvihellystä, kun pallo osui kulmatilanteessa Éder Militãon käteen. Real Madrid sai pallon itselleen Militãon kädestä ja lähti nopeaan vastahyökkäykseen, joka päättyi siihen, kun Sevilla-vahti Bono kaatoi Karim Benzeman.

Militãon käsivirhe katsottiin VAR:lta ja pallo vietiin pilkulle. Real Madrid tyrmistyi päätöksestä ja Marcan mukaan joukkueen pelaajat uskovat, ettei La Liga halua Real Madridin voittavan mestaruutta.

[readmore from=Real-Madrid]

Real Madridin edustusjoukkueen entinen pelaaja ja juniorijoukkueen valmentaja Álvaro Benito otti kantaa tapahtuneeseen Movistarilla.

– Totta puhuen en ole koskaan uskonut salaliittoteorioihin. Kauden lopussa jokainen seura voi sanoa kärsineensä jostain epäoikeudenmukaisesta tuomiosta. Yksikään seura ei kuitenkaan valita silloin, kun hyödyt epäoikeudenmukaisesta tuomiosta.

Aiemmin kuluvalla kaudella Sergio Ramosin käsivirhettä Eibar-ottelussa ei vihelletty rangaistuspotkuksi. Beniton mukaan se jo osoittaa sen, ettei minkäänlaisia salaliittoteorioita ole olemassa.

– Sitä Ramosin käsivirhettä ei vihelletty. Se oli samankaltainen tilanne kuin Militãon käsivirhe. En ole koskaan uskonut salaliittoteorioihin, koska kaikki seurat ajattelevat, että heidän vastustajia suositaan.