Real Madrid ja Sevilla iskevät yhteen sunnuntai-iltana La Ligan huippuottelussa.

Sevilla hävisi maanantaina Pizjuánilla Athleticille.

Se oli suuri takaisku Julen Lopeteguin miehistölle, sillä Atlético ja Barcelona päätyivät lauantaina tasapeliin. Jos Sevilla olisi voittanut Athleticin, olisi seuralla ollut sunnuntaina mahdollisuus ohittaa Real Madrid ja Barcelona sarjataulukossa.

Sevillan Papu Gómezin mielestä seura on kuitenkin vieläkin mukana La Ligan mestaruustaistossa.

– Joukkueemme on hyvässä iskussa. Tietenkin olemme hieman pettyneitä maanantaiseen tulokseen, sillä se oli hyvä mahdollisuus pysyä muiden kannoilla. Emme ole ulkona mestaruustaistosta, mutta jos olisimme voittaneet Athleticin, olisimme nousseet muiden kantaan, Papu totesi Marcalle.

– Olemme vielä mukana mestaruustaistossa. Voimme päästä lähemmäs muita voittamalla Real Madridin. Emme ole ulkona mestaruustaistossa, vaikka jotkut väittävät niin.

Real Madrid putosi Mestarien liigasta keskiviikkona hävittyään Chelsealle 2-0.

– Real Madrid on pelannut viime aikoina todella hyviä otteluita ja on pelannut itsensä hyvään asemaan La Ligassa. Sitten he kohtasivat Mestarien liigassa hyvin intensiivisen joukkueen, joka kykeni haavoittamaan heitä. Real Madrid lähtee voittamaan meitä kaikin voimin, koska he yrittävät voittaa La Ligan mestaruuden.