Gareth Balen lainasopimus Tottenhamin kanssa päättyy kesäkuussa.

Tottenhamilla ei ole Baleen osto-optiota. Bale totesi hiljattain haluavansa palata ensi kaudeksi Real Madridiin. Balen Real Madrid -sopimus kattaa vielä ensi kauden.

31-vuotias Bale on viimeistellyt kuluvalla kaudella 14 maalia Tottenhamin paidassa, vaikka kärsi useista loukkaantumisista etenkin syyskaudella.

Balen pelaaja-agentti Jonathan Barnett käväisi Sky Sportsin haastattelussa puhumassa asiakkaansa tilanteesta.

– Emme ole puhuneet tähän mennessä hänen jatkostaan Tottenhamissa. Hän saapui Tottenhamiin maailman parhaimpiin kuuluvana pelaajana, joka oli kärsinyt loukkaantumisista, mutta hänen oli ainoastaan päästävä pelaamaan oikealla pelipaikalla jatkuvasti päästäkseen pelirytmiin. Hänelle annettiin se mahdollisuus ja hän on käyttänyt sen hyväkseen.

Bale ei kuulu Real Madridin suunnitelmiin, joten seura aikoo myydä walesilaisen kesällä.

– Aiemmin hänelle ei annettu mahdollisuuksia näyttää taitojaan. Mahdollisuuden saadessaan hän osoittaa aina tasonsa. Balen haluavalla seuralla on oltava paljon rahaa. Lisäksi Balen on haluttava siirtyä siihen seuraan. Se vähentää huomattavasti vaihtoehtojamme.