Thibaut Courtois’n isä on kritisoinut Eden Hazardin ”epäammattimaista” käytöstä nähtyään Real Madridin laitahyökkääjän naureskelemassa Chelsea-pelaajien kanssa Mestarien liigasta putoamisen jälkeen.

Hazard, 30, sai keskiviikkona tilaisuuden vaihtaa kuulumisia entisten joukkuetovereidensa kanssa, kun hän palasi Stamford Bridgelle ensimmäistä kertaa Real Madridin väreissä, mutta ajoitti ilahduttavalta vaikuttaneen jälleennäkemisensä huonosti.

Real Madrid putosi Mestarien liigasta Chelsealle yhteismaalein 1-3, jonka jälkeen Hazard joutui Espanjassa suuren kritiikin kohteeksi naureskeltuaan englantilaisseuran pelaajien kanssa tappion jälkeen – aivan kameroiden edessä.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Football on TNT Sports

@footballontnt
You can take the player out of Chelsea... 💙

– Se ei todellakaan ollut fiksu teko Edeniltä, harmitteli Real Madridin ja Belgian maajoukkueen huippuvahti Courtois’n isä Thierry HLN Sportcastin vieraana torstaina.

– Hän ei todennäköisesti harkinnut asiaa kahdesti, mutta nämä kuvat hänestä ovat kivuliasta katsottavaa Real Madridin kannattajille.

– Jos näkee pelaajan nauramassa kaksi minuuttia sen jälkeen kun hänen joukkueensa on eliminoitu kilpailusta, on käytös minun mielestäni epäammattimaista.

LUE MYÖS: