Lionel Messi on suostunut allekirjoittamaan jatkosopimuksensa Barcelonan kanssa pienemmällä palkalla, kunhan seura osoittaa suurta kunnianhimoa kesän siirtoikkunassa, uutisoi Eurosport.

Kuusinkertainen Ballon d’Or -voittaja on kertonut aikeistaan jo presidentti Joan Laportalle. 33-vuotiaan jatkuva suhde Barcelonan kanssa riippuu täysin seuran kilpakyvystä ensi vuoden Mestarien liigasta, minkä takia hän odottaa kauden jälkeen isoja hankintoja.

LUE MYÖS: RAC1: Barcelona yrittää tosissaan tuoda Neymarin takaisin

Ronald Koeman olisi tiettävästi kiinnostuneempi Lyon-hyökkääjä Memphis Depaysta, mutta Laporta on kertonut Messille, että seura on valmis aloittamaan siirtoneuvottelut Erling Braut Hålandista.

[readmore from=Messi-Lionel]

Laporta on kuitenkin todennut Messille, ettei seuralla ole varaa 20-vuotiaaseen norjalaissensaatioon, jos sen on maksettava argentiinalaistähdelle jatkossakin 40 miljoonaa euroa vuodessa. Dortmundin uskotaan pyytävän Hålandista noin 150 miljoonan euron siirtokorvausta.

Messin palkanalennus ei todennäköisesti yksinään riittäisi, mutta auttaisi seuraa merkittävällä tavalla. Laporta neuvottelee parhaillaan sijoituspalveluyrityksen kanssa lisävarojen varmistamiseksi ja on luottavainen Håland-kaupan toteutumiseen.

PSG on myös tehnyt sopimustarjouksen Messille, mutta hänen päätavoitteenaan on jatkaa uraansa Camp Noulla, kunhan seura tekee tarvittavat pelaajahankinnat ryhmän vahvistamiseksi.

LUE MYÖS: