Eden Hazard siirtyi Chelseasta Real Madridiin kesällä 2019.

Viralliset siirtosummat eivät koskaan tulleet julkisuuteen, mutta belgialaismediat arvioivat Real Madridin maksaneen Hazardista yli 130 miljoonaa euroa.

Hazardin aika Real Madridissa on sujunut vähintäänkin haasteellisesti. Hazard on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisongelmista. Hazardilla on ollut muun muassa nilkka- ja lihasvammoja. Muutamaa ottelua vajaan kahden kauden aikana Hazard on kyennyt pelaamaan vain 37 kamppailussa.

Belgialaislehti La Dernière Heure haastatteli Hazardin entistä agenttia John Bicoa. Bico toimi Hazardin agenttina pelaajan siirtyessä Lillestä Chelseaan.

Bicon mukaan Real Madrid -siirto oli virhe.

– Siirto Real Madridiin oli virhe. Hän teki päätöksen sydämellään, mutta siinä ei ollut järkeä. Hazardin olisi kannattanut siirtyä Real Madridiin vuotta aiemmin. Minä olisin ohjeistanut häntä niin, Bico totesi.

– Ihmiset eivät ymmärrä sitä, miten suuri joukkue Real Madrid on. Siellä peli perustuu fyysisyyteen ja intensiivisyyteen. Esimerkiksi James Rodríguezin kaltaiset tähtipelaajat eivät onnistuneet sopeutumaan Real Madridiin.

Bicon mielestä Hazard sopisi ennemmin Barcelonaan kuin Real Madridiin.

– Hazard ei ole Real Madridin näköinen pelaaja, vaan ennemminkin Barcelonan. Hänen olisi pitänyt siirtyä Barcelonaan. Siellä pallo liikkuu pelaajia enemmän.