Zinédine Zidane ei ollut edelleenkään erityisen vahvasti juttutuulella Superliiga-hankkeeseen liittyen. Jotain Real Madridin päävalmentaja sentään asian tiimoilta lausui.

Real ei ole vielä virallisesti vetäytynyt hankkeesta. Julkisuudessa on spekuloitu, että mikäli Real ei peräänny, ääritapauksessa se voitaisiin sulkea pois ensi kauden Mestarien liigasta.

– On ihan absurdia ajatella, ettemme me pelaisi Mestarien liigassa ensi kaudella, Zidane sanoi lehdistötilaisuudessa. Minun mielipiteeni on se, että haluan nähdä Real Madridin Mestarien liigassa ensi kaudella.

[readmore from=Superliiga]

Sen enempää ei Zidane halunnut Superliigasta puhua, mutta tuokin lausahdus kertoo jo yllättävän paljon. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez kun on ajanut Superliigaa käyntiin mahdollisimman pian, mieluiten jo heti ensi kaudesta lähtien.

Zidane myös sanoi, ettei hän usko Superliiga-kohun vaikuttavan tämän kauden viimeisiin Mestarien liiga -otteluihin. Real kohtaa välierissä Chelsean tiistai-iltana.

– Uskon, että tuomari tekee työnsä, kuten aina. Olemme hukassa, jos rupeamme ajattelemaan, että kaikki mitä meitä vastaan sanotaan, vahingoittaa meitä. Me keskitymme siihen, mihin voimme vaikuttaa, eli siihen, mitä teemme kentällä.