Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on saanut viime aikoina valtavasti kritiikkiä.

Pérez lanseerasi Juventuksen Andrea Agnellin kanssa Euroopan Superliigan, johon osallistui aluksi 12 seuraa. Nyt jo yhdeksän seuraa on hyvästellyt Superliigan, jossa on enää vain Real Madrid, Barcelona ja Juventus.

Real Madridin pelaajalegenda ja entinen valmentaja José Antonio Camacho tiedostaa, ettei Superliigasta tiedotettu oikealla tavalla. Camacho tukee Péreziä.

– Florentino oli rohkea. Kaikki pitää häntä syyllisenä, mutta sen syyllisen pitäisi olla jaettu kaikkien mukana olleiden seurojen puheenjohtajien kesken. Vaikuttaa, että kaikki syyttävät vain Florentinoa, Camacho totesi EFE:lle.

– Heidän olisi pitänyt selittää suunnitelmansa paremmin. Kaikkien osallistujien olisi pitänyt ilmoittaa siitä yhdessä ja puhua muiden kanssa. Ei ole loogista, että he allekirjoittivat Superliigan kanssa sopimuksen ja seuraavana päivänä he sanovat tehneensä suuren virheen. Muutaman vuoden sisällä Mestarien liigan on muututtava, koska seurat vaativat sitä.

Camachon mukaan Superliigaan aluksi osallistuneet seurat haluavat luoda siitä NBA:han verrattavissa olevan sarjan.

– He haluavat tehdä siitä jalkapallon NBA:n. Ei siinä mitään. Muissa urheilulajeissa se on tehtykin, mutta nyt on katsottava, miten se tapahtuisi jalkapallossa. Kansallisia sarjoja ei voi menettää, koska se on jalkapallon suola. Heidän on päästävä yhteisymmärrykseen FIFA:n ja UEFA:n kanssa ja saatava enemmän rahaa. Se on avainasia.