Ibai Llanos haastatteli torstaina Twitch-tilillään Juventuksen Paulo Dybalaa.

Espanjassa huimaan suosioon noussut Ibai on haastatellut viime aikoina muun muassa Gerard Piquétä, Sergio Ramosia ja Sergio Agüeroa.

Dybala paljasti haastattelussa herättäneensä Atléticon kiinnostuksen.

Dybalan odotetaan poistuvan Juventuksesta kuluvan kauden jälkeen, sillä osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta ja Juventuksen on tehtävä huomattavaa voittoa kesän siirtoikkunassa taloustilanteensa vuoksi.

– Edustajani ovat saaneet yhteydenottoja Atléticolta. Atlético on halunnut tietää, mikä tilanteeni on. Sen vuoksi seurat ottavat edustajiin yhteyttä. He tiedustelevat, minkälaisessa tilanteessa pelaaja on ja onko sillä seuralla mahdollisuus hankkia hänet. Neuvottelut voivat kestää kuusi kuukautta tai kolme päivää, Dybala muistutti.

Dybala tiedostaa, ettei Atléticon yhteydenotto välttämättä johda siirtoon.

– Se on normaalia. Agentit tarjoavat asiakkaitaan seuroille. Lisäksi seurat kysyvät pelaajien tilanteesta. Sen johtaminen siirtoon on eri asia. Minulla on paljon Atléticossa pelanneita ystäviä. Esimerkiksi Álvaro Morata siirtyi sieltä tänne ja hän on puhunut minulle pelkkää hyvää Atléticosta, Madridin kaupungista ja seuran kannattajista. On päivänselvää, että Atlético on suuri seura.

Lähde: El Desmarque